22 Nisan 2010 Perşembe

Facebook Artık Gerçek Zamanlı Olarak Monitera'da

Bu hafta içerisinde facebook group ve fan sayfalarının entegrasyonunu tamamlayıp merakla dün gece yapılacak F8 zirvesini beklemeye başladık. Monitera'nın geliştirme aşamasından beri beklediğimiz Facebook search API'ı F8 geliştirici konferansında lanse edildi. Biz de gün içerisinde gerekli entegrasyonları tamamlayıp facebook güncellemelerini gerçek zamanlı olarak Monitera'ya dahil ettik.


Monitera'ya hemen her gün yeni özellikler eklememize rağmen kendi adıma şu ana kadarki en mutlu edici yenilik bu oldu :) Facebook Open Graph API ile birlikte birçok yeniliği daha duyurdu. Bundan sonraki geliştirme planımızdaki maddelerden özellikle kampanya yönetim modüllerinde kullanacağımız çok sayıda bilgi açık hale gelmiş oldu. Bu yeniliklerde Bret Taylor'ın rolü çok fazla sanırım. Buradan Friendfeed kurucusu Bret'e özel bir teşekkür gönderelim :)

Harun Pekşen

3 yorum:

  1. başarılı bir güncelleme olmuş, tebrikler

    YanıtlaSil
  2. SimplyHired ranks Job Ads based on a mix of employer bids and relevance, such as your search phrases and different activity on SimplyHired. There are not any taxes 카지노 for different kinds of gambling end result of|as a result of} they're thought of unlawful. Hearst Television participates in varied affiliate internet marketing} programs, which means we could get paid commissions on editorially chosen products purchased by way of our links to retailer sites.

    YanıtlaSil